Hatsina ry

08.08.2018

Toimintakausi starttaa vauhdikkaasti - jäsentiedote elokuu 2018

Hei,

 

Uusi kausi on alkamassa ja useat joukkueet ovat jo aloittaneet harjoitukset. Talvikauden harjoitusvuorot on jo lähetetty valmentajille ja joukkueenjohtajille, mutta pientä hienosäätöä vielä tehdään, jotta kokonaisuus saadaan mahdollisimman toimivaksi.

 

Vaikka tilanne valmentajien ja ohjaajien suhteen on edellisvuotta parempi, edelleen useisiin joukkueisiin kaivataan apuvalmentajia! Myös salibandykoulujen ja erilaisten harrasteryhmien käynnistäminen vaatii vielä useita ohjaajia. Jos ohjaus/valmennustehtävät yhtään kiinnostavat, niin ota yhteyttä Elisaan mahdollisimman pian!

 

Seuran vahvoina yhteistyökumppaneina jatkavat Osuuskauppa Suur-Savo, Osuuspankki ja Ikioma. Intersport varustaa seuran jäsenet edelleen edullisesti ja Puma vastaa vaatetuksesta. Sen sijaan yhteistyösopimus Exelin kanssa on purettu yhteisymmärryksessä maajohtajan kanssa varusteiden huomattavien toimitusvaikeuksien takia. Uusi varustesopimus julkistetaan viimeistään seuraillassa.

 

Tulevia tapahtumia:

  • 30.8. seurailta ja joukkueiden valokuvaus Sport Forumilla (joukkueenjohtajat tiedottavat tarkemmin)
  • 8.-9.9. seuran järjestämä harjoitusturnaus Saimaa Stadiumilla A- ja B-tytöille sekä B, C ja D-pojille. Myös joillakin joukkueilla on suunnitteilla omia harkkaturnauksia.
  • 21.9. Hatsina näkyy Jukurit-Kärpät –pelissä! Jukurit tarjoaa näkyvyyttä myös muille mikkeliläisille urheiluseuroille ja ensimmäiseksi hatsinalaiset pääsevät seura-asu päällä ilmaiseksi peliin.
  • 22.9. Hatsina mukana Saimaa Stadiumilla Aktiivinen arki –tapahtumassa