Hatsina ry

09.06.2017

Tiedote jäsenille!

Hei hatsinalaiset,

Uuteen kauteen valmistautuminen on alkanut jo monessa joukkueessa innolla! Valmentajasopimukset on saatu tehtyä lähes kaikkiin joukkueisiin. Alkavalla kaudella seurassa on kilpajoukkueita enemmän kuin koskaan aiemmin ja edustusjoukkueilla on tavoitteet korkealla.

Seuran toiminnassa tulee kesän aikana tapahtumaan muutoksia, kun toiminnanjohtajana usean vuoden ajan seuraa sujuvasti pyörittänyt Jussi Sinkko jää pois. Myös viime vuoden ansiokkaasti kilpatoimintaa kehittänyt valmennuspäällikkö Jouni Juurela jättää Hatsinan ja siirtyy Josban palvelukseen. Kiitos Jussille ja Jounille seuran eteen tehdystä hyvästä työstä!

Seuran uusi johtokunta aloitti toimikautensa kesäkuun alussa puheenjohtaja Janne Lokan johdolla. Varapuheenjohtajana toimii Ari Hasanen ja sihteerinä Anu Haapala. Muita jäseniä ovat Heikki Heimonen, Sanna Hyvönen ja Sari Laanterä. Johtokunta pyrkii kehittämään toimintaa edelleen mahdollisimman sujuvaksi ja kuulee mielellään näkemyksiänne. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta www.hatsina.net.

Seuran talous on vakaalla pohjalla, mutta lisäeuroja (useita tuhansia euroja!!!) olisi erittäin helposti saatavilla S-ryhmän Kannustajat-kampanjalla pelkästään sillä, että kirjautuu kannattajaksi verkkosivuilla (www.hatsina.net/kannustajat) Kertyneitä euroja kohdennetaan muun muassa joukkueiden valmentajien kouluttamiseen.

Talouteen liittyen muistutuksena erityisesti rahastonhoitajille, että joukkue- ja jäsenmaksut tulee laskuttaa MyClub-järjestelmän kautta, jotta niiden seuranta mahdollistuu. Tarvittaessa tästä järjestetään koulutusta alkusyksystä, mutta ennen sitä voi olla vielä yhteydessä Jussiin.

Syksyn aluksi Hatsinan seurailta järjestetään 17.8. Siellä on mahdollista tehdä edulliset varustetilaukset Pumalta ja mailatilaukset Exeliltä sekä hyödyntää Intersportin seurailtatarjouksia. Seuraillassa järjestetään myös joukkueiden kuvaus ja sen aikataulusta kunkin joukkueen osalta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Tsemppiä kesän harjoituskauteen!