Hatsina ry

20.12.2017

Seuratiedote 12/2017

Syyskausi alkaa olla paketissa ja joulutauko odottaa! Syyskaudelle pelikentillä on riittänyt vilskettä ja iloa. Uusia junioripelaajia ja salibandykoululaisia on saatu ja pelaamisen iloa on nähty niin peleissä kuin harjoituksissakin.

Kenttien laidoilla puolestaan on ollut paljon vapaaehtoisia toimijoita mahdollistamassa harjoituksia, pelejä ja reissuja. Teihin vapaaehtoisiin seuran toiminta perustuu ja siksi lämmin kiitos siitä teille kaikille!

Kannustajat –kampanjaan ehtii vielä mukaan! Kirjauduttehan pikimmiten www.hatsina.net/kannustajat. Kirjautumiseen menee vain minuutti ja siihen tarvitaan vain S-kortin numero. Sen jälkeen bonukset kertyvät edelleen kortin omistajalle, mutta kerryttävät samalla seuran pistepottia. Muut seurat ovat loppuvuodesta kirineet meitä kiinni ja siksi rahoitusosuutemme kokonaispotista (20 000 euroa) on laskenut, mutta ei hätää: kaikkien vuonna 2017 mukaan Kannustajaksi kirjautuneiden bonukset koko vuoden ajalta lasketaan kokonaispottiin! Seuran saama raha kohdennetaan junioritoimintaan, jonka takia olisi tärkeää, että kaikki käyttäisivät muutaman minuutin liittymiseen.

Ohjaus- ja valmennustehtäviä seuran eri ryhmissä on tarjolla edelleen ja vuoden alusta toimintaan otetaan mielihyvin mukaan innostuneita ja päteviä toimijoita tai tiimejä. Ilmoittelettehan halukkuudesta suoraan Elisalle.

Seuran toimisto on kiinni 20.12.-2.1.2018. Elisa lomailee tuon ajan ja Heidi tekee töitä kotitoimistoltaan käsin. Puhelimitse ja sähköpostitse saa häneen yhteyttä pyhiä lukuunottamatta.  

Hyvää ja rauhallista joulun aikaa sekä paljon peli-iloa tulevallekin vuodelle! 

Joulutervehdys.JPG