Hatsina ry

11.01.2018

Seuratiedote 1/2018

Hei,

Hatsinalaisten vuosi alkaa jälleen muutoksella, kun seurassa talous- ja markkinointipäällikkönä syksyn toiminut Heidi Lehtonen palaa kotikaupunkiinsa Jyväskylään. Kiitämme Heidiä syksyn aikana seuran eteen tehdystä työstä ja toivotamme kaikkea hyvää uusiin tehtäviin! Johtokunnan jäsenet paikkaavat Heidiä ja yhteyden saa parhaiten sähköpostitse toimisto@hatsina.net tai soittamalla puheenjohtaja Jannelle tai muille johtokunnan jäsenille. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta.

Osuuskauppa Suur-Savo tuki Hatsinan toimintaa vuoden 2017 aikana Kannustajat -kampanjalla. Saimme kerätyksi kampanjaan osallistujia noin 19 % kaikkien seurojen yhteenlasketuista osallistujista ja tämän osuuden mukaisesti Suur-Savo tukee seuran junioritoimintaa. Seura sai myös pienen tuen vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukemiseen Salibandyn Tuki -säätiöltä. Ohjeistus tuen hakemisesta Pelastakaa lapset ry:ltä tiedotetaan myöhemmin, mutta on hyvä muistaa, että järjestöstä voi hakea rahoitusta myös suoraan. Katso tarkemmin tästä.

Lämmin kiitos tuesta sekä Osuuskauppa Suur-Savolle että Salibandyn Tuki -säätiölle.

Kalenteriin kannattaa merkitä jo valmiiksi perinteinen oma junioriturnaus, joka tänä vuonna pelataan ESE-turnauksena 14.-15.4. sekä Sport Forumilla että upouudella Saimaa Stadiumilla. Elisa tiedottaa tästä joukkueita tarkemmin lähiaikoina. Lisätietoa on tulossa myös seuran ohjaaja- ja valmentakoulutuksista sekä toimihenkilötapaamisesta!

Iloista alkanutta pelivuotta ja tsemppiä alkuvuoden peleihin!