Hatsina ry

08.08.2019

Salibandykoulut ja harrasteryhmät starttaavat taas!

 

Jo tutuksi tulleet salibandykoulut ja harrasteryhmät käynnistyvät taas syksyllä koulujen alettua. Ilmoittautuminen on jo auki MyClubissa! Ensimmäiset ryhmät starttaavat jo viikolla 33, ja loputkin viimeistään syyskuun alussa.

 

Salibandykoulut ovat n. 6‑9-vuotiaille lapsille tarkoitettua harrastustoimintaa, jossa lapset saavat ensikosketuksen lajiin. Harjoituksissa tehdään monipuolisia salibandyharjoitteita ja tietysti myös pelataan. Lisäksi salibandykoulussa lämmitellään mm. erilaisin leikein/pelein. Salibandykoulut johtavat Hatsinan seuran pelaajapolulla kohti ikäkausijoukkueita, joita perustetaan salibandykoulun vanhimmista ikäluokista.

Salibandykoulut järjestetään Lähemäellä, Kalevankankaalla ja Rantakylässä.

Tytöille on tälle kaudelle ihan oma salibandykoulu Rantakylässä, ja tässä ikäraja ei ole niin tarkka. Toki tytöt ovat tervetulleita myös muihin ryhmiin.

Katso lisää: http://www.hatsina.net/salibandykoulut-ja-harrastetoiminta/salibandykoulut

 

Harrasteryhmien tarkoituksena on päästä lajin makuun kilpapolun ulkopuolella kerran viikossa tapahtuvien harjoitusvuorojen kautta. Harrasteryhmien pääpaino on lajin suola, pelaaminen.

Harrasteryhmiä on Kalevankankaalla 9-12-vuotiaille ja 13-16-vuotiaille. Lisäksi Launialaan on tarkoitus startata oma ryhmä 9-12-vuotiaille (ikäraja on joustava).

Katso lisää: http://www.hatsina.net/salibandykoulut-ja-harrastetoiminta/harrasteryhmat

 

Lisätietoja ryhmien toiminnasta ja ilmoittautumisesta saa valmennuspäällikkö Marko Partiolta, p. 0442422986  :)

 

Sbkoulumainos_2019_viel_pienempi.jpg