Hatsina ry

25.05.2018

Kohti uutta kautta - jäsentiedote toukokuu 2018

Hei,

Elisa ja johtokunta on valmistellut uutta alkavaa kautta toukokuun ajan. Lähes kaikille joukkueille on jo sovittu valmentajat ja Elisa tiedottaa näistä suoraan jojoille. Valmennussopimus on uusittu, valmennuspalkkioita korotettu ja kaikki valmentajat allekirjoittavat valmennussopimuksen seuran kanssa.

Ensi kauden valmentajien tueksi Elisa on koonnut kattavan paketin, johon kuuluu mm. kirjaukset Hatsinan valmennuslinjasta kaudella 18-19, Fysiikkaharjoittelun ABC, Ikäkausiopas ja Avainharjoitteet sekä Kausisuunnitelmat (fyysinen ja lajitaidot).

Edelleen apuvalmentajille ja ohjaajille löytyy runsaasti paikkoja, joten vinkatkaa toki tarpeesta potentiaalisille tutuille ja junnuille, tai miettikää omaa mahdollisuuttanne toimia apuvalmentajana tai ohjaajana. 

Ottelu- ja harjoituspaikkojen yhteistyösopimus on jo tehty Sport Forumin kanssa, Saimaa Stadiumin kanssa neuvotteluja vielä jatketaan. Olkaa joukkueenne mahdollisista toiveista yhteydessä Janneen.

Tietosuoja-asetuksen jäsenrekisterivaatimukset urheiluseuralle on jo huomioitu MyClub-ohjelmistossa - pääsääntöisesti jokainen hallinnoi siellä omia tietojaan ja voi poistaa sieltä tarpeettomat tiedot. Muilta osin johtokunta valmistelee asetuksessa vaadittavat asiakirjat. Lisätietoja johtokunnan jäseniltä.

Kesällä seura järjestää kaikille avoimen Tupla Katusähly -kiertueen turnauksen 29.6. Kesäkadun yhteydessä. Mahdollistaa osallistumisen sekä junnuille että vanhemmille ;) 

Aurinkoisin terveisin, 

johtokunta