Hatsina ry

26.04.2019

Kauden päättäjäisiä ja 40-vuotisjuhlavuoden avausta juhlittiin Esedulla

 

Kauden 2018-2019 päättäjäisiä ja seuran 40-vuotisjuhlavuoden avausta juhlittiin seuran perustamispäivänä Esedulla. Paikalla oli noin 240 entistä ja nykyistä hatsinalaista testaamassa Hatsina -tietämystään Kahootilla sekä kuulemassa kunniapuheenjohtaja Tapio Valjakan katsausta seuran aiemmista vuosista ja nykyisen puheenjohtaja Janne Lokan poimintoja menneen ja tulevan kauden huippujutuista.

Seuran uusiksi kunniajäseniksi kutsuttiin pitkän seurauran tehneet Carina Kalenius ja Henry Myyryläinen. Tilaisuudessa jaettiin myös joukkueiden valitsemat parhaiden ja kehittyneimpien pelaajien palkinnot sekä joukkueen tsempparit. Vuoden joukkueena palkittiin 04-05 -pojat, vuoden valmentajana Marko Partio ja vuoden positiivisena seuratyöntekijänä Hannele Häkkänen. Vuoden tyttöjuniorina palkittiin Minttu Lokka ja poikajuniorina Juho Waris. Seuran jättävää Elisa Vilhusta kiitettää ansiokkaasta työstä ja toivotettiin menestystä uusille kentille!

Juhlavuosi jatkuu MikkeliSäbä2019 -turnauksella toukokuun toisena viikonloppuna ja huipentuu loppuvuonna Classicin liigapeliin ja sen ympärille rakentuvaan juhlavuoden kruunaavaan säbätapahtumaan. 

KIITOS KAIKILLE MENNEESTÄ KAUDESTA JA ILOISTA JUHLAVUOTTA!

 

Palkinnot.JPG