Hatsina ry

15.02.2019

Kauden 19-20 valmentaja- ja ohjaajahaku on nyt auki!

SINUSTA HATSINAN KASVATTAJAKSI? TULE MUKAAN!

 

Seuramme liikuttaa tällä hetkellä yli 300 lasta, nuorta ja aikuista salibandyn parissa. Kilparyhmiä seurassamme toimii pojissa B-G -ikäluokissa ja tytöissä A-E -ikäluokissa. Näiden lisäksi salibandykoulut ja harrasteryhmät liikuttavat kaikkia alle kouluikäisistä 17-vuotiaisiin asti. Teemme lisäksi vahvaa oppilaitosyhteistyötä tarjoten esimerkiksi harjoittelupaikkoja tai projektimahdollisuuksia opiskelijoille. Jäsenmäärämme kasvaa, ja ohjaajia kaivataan entistä enemmän. Kaudelle 2019-20 tavoitteenamme on laajentaa toimintaa entisestään, mutta siihen me tarvitsemme sinun apuasi! Olisitko juuri sinä kiinnostunut liittymään energisen, mutta savolaisen rentouden omaavan seuran kasvattajarinkiin?

 

Kaudelle 2019-2020 haemme päävalmentajia juniori-ikäluokkiin, apuvalmentajia sekä salibandykoulu-/harraste-ohjaajia! Työtehtäviä löytyy siis kerran viikkoon tapahtuvasta ohjaamisesta tavoitteelliseen 3-4krt viikossa tapahtuvaan harjoitteluun viikonloppuotteluineen.

 

Urheiluseura Hatsina tarjoaa ohjaajille ja valmentajilleen mahdollisuuden kehittyä, ja edetä omalla ohjaaja-/valmentajapolullaan. Seuran sisäinen kehittämispolku pyrkii yhteisten valmentajatapaamisten ja monipuolisten työmenetelmien avulla muodostamaan yhtenäisen Hatsinalaisen valmennuslinjan, jota jokainen toteuttaa omalla persoonallaan.

 

Toivomme sinulta avointa ja positiivista asennetta, motivoituneisuutta sekä yhteistöllisyyttä. Aiempi valmentajakokemus on kilpapolun valmentajille suositeltavaa, mutta uusille ja innokkaille ohjaajille on aina joukossamme tilaa!

 

Jos kiinnostuksesi heräsi, älä epäröi vaan ota yhteyttä!

 

Elisa Vilhunen / junioripäällikkö Urheiluseura Hatsina ry

elisa.vilhunen@hatsina.net, puh. 0442422986

taktiikkataulu.jpg