Hatsina ry

16.03.2018

ESE-turnauksen ilmoittautumisaikaa pidennetty!

Olemme päättäneet pidentää ESE-turnauksen ilmoittautumisaikaa keskiviikkoon 21.3 asti kasvaneen kysynnän vuoksi. Vanhimpien poikien sarjat alkavat pullottaa täynnä, mutta nuoremmissa junioreissa sekä tyttöpuolella vapaita paikkoja on vielä.

 

Linkki suoraan ilmoittautumiseen:

https://goo.gl/forms/QLZy2SGimrc5Mopp1

 

Vuosi 2017 keräsi paikalle lähes 50 eri juniorijoukkuetta. Edellisestä vuodesta poiketen myös pelipaikkoihin tulee muutos, kun pääsemme nauttimaan vasta valmistuneen Saimaa Stadiumin tiloista! Tämän lisäksi toisena pelipaikkana toimii Sport Forum, ja välimatkaa kyseisillä pelipaikoilla on vain vajaa kilometri. Molemmat pelipaikat tarjoavat huippukuntoisen alustan salibandyn pelaamiseen, ja muodostavatkin yhdessä varmasti Kaakkois-Suomen tasokkaimpiin kuuluvat olosuhteet. Saimaa Stadiumin uunituore SuperCorner odottaa turnaukseen osallistujia temppuilemaan -20% edun saattelemana! Myös turnauksen ruokailu järjestetään Saimaa Stadiumin tiloissa, joten kaikki tarvittava kulkeminen pelipaikkojen välillä luonnistuu myös jalan.

 

Tulkaa omalla joukkueellanne testaamaan kevään kuntonne ja hakemaan huippulopetus kuluvaan salibandykauteen Etelä-Savon sydämestä!

 

Lisätietoja löydät sivuiltamme ESE-turnauksen kohdalta.

IMG_5640.jpg