Hatsina ry

29.11.2017

C-tyttöjen pistetili komeasti auki!

Hatsinan C-tytöt suuntasivat sunnuntaina 26.päivä Lahteen, hakusessaan kauden avauspisteet. Kauden avauspelit sarjan kärkiporukoita vastaan eivät tuloksellisesti ole kasvattanut pistepottia, mutta tasaista vääntöä on nähty. Tyttöjen joukkue koostuu tasan kymmenestä lupaavasta ja innokkaasta pelurista, eikä pieni rinki ole haitannut yhteistä tekemistä. Sunnuntain turnaukseen lähdettiin kuitenkin vain 8 kenttäpelaajan ja maalivahdin voimin sairastapauksen vuoksi.

 

Ensimmäinen peli pelattiin kotijoukkuetta Pelicansia vastaan, ja ottelu alkoikin tyttöjen osalta mallikkaasti. Päivän pistehirmu Eevi Lokka vei tytöt 2-0 johtoon Petra Kaipaisen ja Mona Kakriaisen alustuksista. Vastustajan kavennuksesta huolimatta Hatsina kasvatti johtoaan Aada Halisen (1+1) alivoimamaalin turvin. Erän loppupuolella maaleja tehtiin vielä vuorotellen, kun Eevi iski vielä toiset kaksi maalia vastustajan yhtä vastaan. Erätauolle lähdettiin Mikkeliläisten 5-2 johdossa. Toinen erä oli pisteiden valossa rauhallisempi, mutta Hatsinan pallokontrolli jatkui ja pelissä kovasti töitä tehnyt Sofia Siitari pujotteli kentän läpi lukemiksi 6-2. Viimeisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat vielä kerran. Erän ensimmäisellä minuutilla pisteiden makuun päässyt Aino Ruponen (1+2) tuikkasi pallon maaliin, ja kaverin kavennusosumasta huolimatta loppulukemat olivat Mikkeliläisille ansaitusti 7-3.

 

Toiseen otteluun Kouvolan Susia vastaan lähdettiin hakemaan maltillisen pallokontrollin kautta tulosta. Malttia tai ei – ensimmäisessä erässä tytöt porskuttivat jo 0-6 johtoon. Sekä Aino Ruponen (2+1) ja Aada Halinen (3+1) niittasivat kaksi maalia per naama, ja Eevi Lokka (3+2) sekä Sofia Siitari (3+0) yhdet. Toisessa erässä vastustajat rosoinen ja passiivinen peli meinasi viedä tyttöjä mukanaan, mutta erä hoidettiin kunnialla molempien joukkueiden onnistuttua maalinteossa kahdesti. Viimeisessä erässä sekä Eevi että Sofia viimeistelivät hattutemppunsa, ja loppulukemat olivat tylyt mutta ansaitut 2-11 Mikkeliin.

 

Kokonaisuudessaan turnaus oli joukkueelta upea suoritus, ja kova työ vihdoin palkittiin. Tästä on hyvä jatkaa pelejä eteenpäin, seuraava turnaus pelataan Heinolassa 9.12.

IMG-20171126-WA00055876.jpg