Hatsina ry

20.04.2017

B- ja C tyttöjen päävalmentaja selvillä

Urheiluseura Hatsina on alkanut kiinnittää valmentajia tulevalle kilpailukaudelle 2017-18 juniorijoukkueisiinsa ja voimme ylpeä ilmoittaa että pitkänlinjan juniorivalmentaja Elisa Vilhunen on allekirjoittanut päävalmentajasopimuksen sekä B01-02 ja C03-04 tyttöihin. Kyseessä kallisarvoinen sopimus-uutinen, sillä Elisa on työskennellyt seuran tyttöjunioreiden parissa ansiokkaasti jo useita vuosia, sekä oli kuluneella kaudella yksi kantavia voimia Hatsina-perheen tyttösalibandyn parissa. Kaudella 2016-17 monipuolinen mailataituri nähtiin opastamassa kaikkia seuran tyttöjuniorijoukkueita niin A, B, C, kuin myös D – F tyttöjen salibandykoulussa.

 

”Mennyt kausi oli vähintäänkin vauhdikas omien pelien ja valmennuksen myötä, mutta varmasti myös tähän astisen valmentajaurani antoisin. Kasvanut vastuu on kehittänyt minua paljon ja odotan tulevaa SBV2 koulutusta sekä ensi kautta innolla. On ollut ilo toimia seuran tyttösalibandyn parissa ja olla mukana potentiaalisten pelaajien kasvattamisessa. Ensi kaudella pääsen todella haastamaan itseni myös valmennushommissa”, kommentoi B- ja C-tyttöjen pääkäskijä intoa puhkuen.

 

Elisa Vilhunen, 21v, on seuran oman juniorimyllyn tuottamia huippulupauksia pelaajarintamalla ja hän pelasi useiden juniorijoukkueiden riveissä vuosina 2010 – 2014. Hän on ollut myös Naisten Edustusjoukkueessa suuressa roolissa jo vuosikausia ja ura edustuspelaajana alkoi jo vuonna 2011 pelaten samanaikaisesti aikuisten ja juniorien pelejä. Valmennusura alkoi Elisan kohdalla myös varhaisessa vaiheessa, sillä hän aloitti Salibandykouluohjaajana jo vuonna 2009, 14 vuoden iässä. Elisa kuvaa itseään pelaajien tarpeet, vahvuudet ja kehityskohteet huomioivaksi valmentajaksi, joka peräänkuuluttaa huumorin ja rentouden tärkeyttä kovan työnteon ohella. Pyrkimyksenä Elisalla on kasvattaa vahvoja ja kentällä itse päätöksiään tekeviä, rohkeita pelaajia.

 

”On todella hienoa, että meiltä löytyy seurasta tämän tasoinen osaaja tyttösalibandypuolella ja vieläpä pelaajan näkökulmasta kaiken kokeneena omasta seurasta. Elisa on ottanut valtavia harppauksia omassa valmentajana kehittymisprosessissaan ja hänestä on kehittymässä meille oikea huippu-valmentaja tulevaisuutta ajatellen. Elisalla on todella hyvä yhteys pelaajiin ja kyky opettaa tarkkoja taito- ja taktisia ominaisuuksia pelaajille on hienolla tasolla. Hän on työstänyt yhdessä tyttösalibandypelaajien kanssa erityisesti mailataitoon ja henkilökohtaisiin valmiuksiin liittyviä avaimia pelaajien arkeen. Pelaajien taitotaso on kohissut jo nyt silmissä, joten innolla odotan mitä kaikkea Hatsinan tyttösalibandyssä tulee vielä tulevaisuudessa tapahtumaan!”, kommentoi ylpeänä Hatsinan Valmennuspäällikkö Jouni Juurela.


Elisa on valmistumassa tällä hetkellä Yhteisöpedagogin AMK-opinnoista, joten hän tuo paljon arvokasta lisäkokemusta myös yksilöiden kanssa toimimiseen, sekä heidän voimavarojen kautta kollektiivisen joukkuepelaamisen kehittämiseen. Ammattikorkeakoulusta saatu arvokas oppi, sekä lajispesifi osaaminen tulevat jalostumaan tulevan SBV2 koulutuksen kautta hyväksi uudenlaiseksi lajissa ennennäkemättömäksi laji-osaamiseksi. Hatsinan C ja B tytöt pitävät tällä hetkellä harjoitustaukoa, mutta uusi matka kohti valtakunnallisia sarjoja alkaa Toukokuun alusta.

 

"Hatsinan B- ja C-tytöissä nähdään tulevalla kaudella luovia ja aktiivisia yksilöitä, jotka kykenevät niin joukkueena kuin yksilöinä älykkäisiin ja yllätyksellisiin ratkaisuihin. Korostan pallollista tekemistä ja pelin kautta pelaamaan oppimista pienestä pitäen. Haluan joukkueeni tekevän vastustajan olon mahdollisimman ikäväksi agressiivisella pelitavalla ja hallitsemalla pallollista peliä", totesi pääkäskijä raottaen pelikirjansa sivuja!Syntymäaika ja paikka:

6.10.1995, Mikkeli.

 

Entiset seurat:

 Urheiluseura Hatsina

 

Valmennushistoria:

 2009-11 Salibandykoulu

2011-12 E-tytöt

2012-13 F-tytöt

2013-14 D-tytöt

2014-15 C-tytöt

2015-16 C ja B-tytöt

2016-17 D-F-tytöt, C tytöt, B tytöt, A tytöt

 

Koulutus:

 SBV1 lajiliiton koulutus

Yhteisöpedagogin AMK

ElyZah.jpg